Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Sport/Ontspannings/Babymassage

Te druk gehad? Te veel uren achter de computer gezeten? Tijd om te ontspannen! Veel klachten van het lichaam en de geest verminderen of verdwijnen als er een goede massage gegeven wordt. Ik kan u de volgende massages aanbieden:

Sportmassage / 30 MIN. €25 / 45 MIN. €40 / 60 MIN. €50
Een stevige, energieke massage waarbij door een mix van knedingen, rotaties en strijkingen alle spieren flink worden behandeld en losgemaakt. Een sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van uw spieren. Of u nu sport op recreatief niveau of hoger, een regelmatige massage draagt bij tot hogere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door.

Relaxmassage / 30 MIN. €25 / 45 MIN. €40 / 60 MIN. €50
Een heerlijke, rustgevende massage, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Door een combinatie van vloeiende strijkingen, zachte druk wordt uw lichaam teruggebracht naar ultieme ontspanning en comfort. In tegenstelling tot een sportmassage die veel steviger is, is een relaxmassage wat milder en rustgevender.

Hydrowave (zwangerschaps) massage 45 MIN. €40 / 60 MIN. €50
Deze massage is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen( vanaf 16 weken). De hydrowave massage is een vorm van massage waarbij u in rugligging op het met warm watergevulde kussen ligt. Hierdoor is het toch mogelijk om de rug te behandelen en is het steeds draaien tijdens de behandeling verleden tijd. Doordat de spieren en gewrichten warm worden zullen deze gemakkelijk ontspannen.

Cursus babymassage van 2 tot 6 mnd / 4 wekelijkse bijeenkomst van 90 MIN. €75. Babymassage is een leuke en gezellige manier om contact te maken met uw baby. Tijdens deze cursus leert u op een plezierige en makkelijke manier uw kindje een totale lichaamsmassage te geven. De cursus is inclusief reader, olie, koffie/thee en koek. Tip! Vorm samen met cursisten van de zwangerschapsgym een groep. Locatie en tijdstip op aanvraag.

Masseuse:
Sandra Schut. Na mijn opleiding sport,-zwangerschapsmassage en docent babymassage heb o.a. werkervaring opgedaan bij het Okura hotel, Amstel hotel, Fysiotherapie H&C Health Promotion en Schoonheidssalon Studio MJ. Voor informatie of boekingen bel: 06 21 88 58 58 of mail: [email protected]
 
Adverteerder:
Massage IJburg  
Categorie: Ontspanningsmassage
Bedrijf: Massage IJburg
website:
E-mail: email: 357
Telefoon: 0621885858
Plaats: Amsterdam-IJburg
Provincie: Noord-Holland
 
Geplaatst: 13 October 2009
 
 

De Mooiste stacaravans op de beste campings

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen