Menu

 Home
 Categorie├źn
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Pagina's

informatie/uitleg


  • Om advertenties te kunnen plaatsen , moet u eerst registreren. U klikt hiervoor op de button registreren. U ontvangt een e-mail met een link om de registratie te bevestigen. U kunt nu inloggen met uw gebruikersnaam en zelf gekozen wachtwoord.

  • In het menu , bovenin aan de linkerkant, klikt u op advertenties beheren. Vervolgens klikt u op advertentie toevoegen. Hier kunt u alle gegevens invullen. Vergeet niet de advertentie op actief te zetten, anders is deze niet zichtbaar op de site. Wilt u de advertentie tijdelijk onderbreken, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie, dan kan u de advertentie op niet actief zetten.


  • Wilt u een foto bij de advertentie plaatsen dan kunt u dit doen via de link advertenties beheren in het menu en klik dan op de link uploaden. . Klik nu op de advertentie waar u een foto aan wilt toevoegen of wijzigen , vervolgens kunt u dan een foto vanaf uw pc uploaden.

  • Adverteren is in principe gratis, maar tegen betaling kunt u extra opvallen:


In de etalage:  • Met een advertentie in de etalage valt u zeer goed op. Uw advertentie wordt dan vertoond op de hoofdpagina. Ook wordt de foto afgebeeld. De advertenties die worden geplaatst in de etalage, worden random vertoond. Om uw advertentie in de etalage te plaatsen , klikt u op uw advertentie hier?, rechtsbovenin het etalageblok. U kunt alleen een advertentie in de etalage plaatsen die al op de website staat. Heeft u nog geen advertentie geplaatst, maak dan eerst een advertentie in een willekeurige categorie. De kosten voor het plaatsen van een advertentie in de etalage bedragen 9,50 (afrekenen met ideal) en uw advertentie draait dan 30 dagen mee in de etalage.


Een TOP vermelding (aanrader!):  • Met een Top vermelding wordt uw advertentie geplaatst in de Top blokken aan de rechterkant op iedere pagina! Er zijn 3 categorieen: voor masseurs, leveranciers en opleidingen. Om uw bedrijf te vermelden als Top vermelding moet u wel zijn ingelogd en al een advertentie online hebben staan. Voor een vermelding in de blokken Top leverancier of Top opleidingen moet u wel de advertentie in de betreffende categorie plaatsen. Nu klikt u op de link Uw link hier onderaan het betreffende Topblok, rechts van het scherm. U vult alle velden in en selecteer nu de advertentie die u een Top vermelding wilt geven. Klik vervolgens op verzenden. U kunt nu afrekenen door op het ideal logo te klikken en volg de verdere instructies. De kosten voor een Top vermelding bedragen 9,50 voor 3 maanden.


Reclame banner:  • Uw eigen banner op Massageplein.nl? U kunt zelf uw banner toevoegen voor slechts 18,00 per maand! (minimale afname 2 maanden) en de banner wordt random vertoond op alle paginas , rechtsbovenin het scherm (top positie!) en onderaan de advertentie paginas . Om uw banner toe te voegen logt u eerst in, klik vervolgens op adv. banners beheren in het menu. Klik nu op banner toevoegen  en vul dan alle velden in en klik op verzenden. Ga opnieuw naar adv.banners beheren in het menu en klik nu op banners activeren. Vul alle velden in en klik op verzenden. Nu krijgt u het ideal logo en als u hier op klikt kunt u afrekenen via uw eigen bank. Let op: Het is wel noodzakelijk dat uw banner op uw eigen site online staat,de afmeting 468x60 heeft en de url hiervan vult u in. Indien u geen eigen banner heeft en deze wil laten ontwerpen (zijn wel kosten aan verbonden) of u heeft wel een banner , maar deze staat nergens online en u weet niet hoe dat moet, neemt u dan contact op.

2 September 2009 | webmaster
 

 

Beleef Nieuw Zeeland

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen