Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Koud buiten? Reiki verwarmt u van top tot teen!

De zomer is op haar eind en de herst nadert. Tijd voor een heerlijke massage, lekker ontspannen en nieuwe energie opdoen voor het natte en donkere seizoen.
Bij mij bent u in goede handen!
Hieronder vertel ik wat meer over de soorten behandelingen die ik geef.
En als u na het lezen meer informatie wilt hebben, of misschien wel een afspraak wilt maken, belt u dan gerust. Ik sta u graag te woord!
REIKI
Als Reiki Master kan ik u behandelen door middel van handoplegging, waardoor genezende universele levensenergie uw lichaam doorstroomt en blokkades in uw lichaam opheft. Doordat uw lichaam extra energie verkrijgt, heeft uw lichaam net dat extra beetje meer vermogen om sneller te genezen. Het zelfgenezend vermogen van uw lichaam wordt door Reiki energie gestimuleerd.
U voelt zich na een behandeling rustig, ontspannen en heeft minder last of helemaal geen last meer van pijn, stress, etc. Reiki werkt reinigend, heft blokkades op, brengt de energiehuishouding in evenwicht en werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau.
Reiki werkt goed in combinatie met een reguliere behandeling. Ook hier geldt dat u zich met gezondheidsklachten eerst dient te melden bij uw huisarts of specialist, voordat u een Reiki-behandeling ondergaat. Reiki versnelt het genezingsproces, maar kan niet worden toegepast bij emotionele en fysieke uitputting.
Een Reiki consult begint met een persoonlijk gesprek, waarin u aangeeft wat uw problemen of klachten zijn. Zo maken wij kennis met elkaar en kan ik mij op u afstemmen voordat de behandeling begint. Na het gesprek neemt u plaats op de massagetafel en krijgt u een warme plaid over u heen. Daarna begint de feitelijke behandeling, waarbij ik met behulp van handoplegging op diverse plaatsen op uw lichaam de energie overbreng. U kunt hierbij een tintelend gevoel waarnemen.
Afhankelijk van de klachten duurt een Reiki-behandeling ongeveer één uur. Daarna kunt u rustig bijkomen onder het genot van een kopje thee en als u wilt, napraten over wat u hebt ervaren.
Ik ben in het bezit van het diploma Reiki Master en heb de benodigde vakkennis en praktijkervaring om u de bovengenoemde behandeling te geven en u te begeleiden in het ervaren van de universele levensenergie.
Kosten
Eenmalig intakegesprek € 10,-.
Een Reiki-behandeling € 20,-.
 
Adverteerder:
Slow-Motion Massages  
Categorie: Reiki
Bedrijf: Slow-Motion Massages
website:
E-mail: email: 152
Telefoon: 06-13369926
Plaats:
Provincie: Overijssel
 
Geplaatst: 9 September 2009
 
 

Valentijnsdag

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen