Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Ayurvedisch genieten in Enschede

De zomer is op haar eind en de herst nadert. Tijd voor een heerlijke massage, lekker ontspannen en nieuwe energie opdoen voor het natte en donkere seizoen.
Bij mij bent u in goede handen!
Hieronder vertel ik wat meer over Ayurveda en de daaraan gerelateerde behandelingen die ik geef.
En als u na het lezen meer informatie wilt hebben, of misschien wel een afspraak wilt maken, belt u dan gerust. Ik sta u graag te woord!
AYURVEDA
Ayurveda is een holistische geneeswijze uit India, die meer dan 3000 jaar geleden is ontstaan. Letterlijk betekent Ayurveda “kennis van het leven”.
Door de eeuwen heen is de kennis van Ayurveda in stand gebleven en tegenwoordig maakt de moderne wetenschap zelfs gebruik van deze eeuwenoude wijsheid.
In de Ayurveda worden lichaam en geest als één geheel gezien. In geval van ziekte kijkt Ayurveda niet alleen naar virussen en bacteriën, maar daarnaast vooral ook naar de leefwijze, het type mens (dosha), de kwaliteit van het immuunsysteem, voeding en psychische gezondheid.
Elk mens heeft een bepaald type lichaamsgestel. Dit kan zijn een vatatype, pittatype of kaphatype. Vooral combinaties van deze types komen veel voor.
Elk type mens is vatbaar voor bepaalde ziekten/kwalen, welke aandoeningen weer met bijbehorende kruiden, therapieën en voedingsmiddelen behandeld, voorkomen, of (gedeeltelijk) genezen kunnen worden.
Ayurveda gebruikt voor het in balans houden van elk lichaamstype niet alleen kruiden, maar ook massages, yoga- oefeningen, meditatie, reinigingskuren, edelstenen, psychologie, mineralen en adviezen op het gebied van leefwijze, voor het optimaal behouden van uw gezondheid.
Bij Slow-Motion Massages kunt u terecht voor advies en therapie op bovenstaande gebieden. Ook kunt u bij mij terecht voor het bestellen van uw Ayurveda kruiden, oliën, etc.
Indien u ziek bent, of een bepaalde aandoening heeft, raad ik u dringend aan allereerst uw huisarts of specialist te consulteren, voordat u zich tot mij wendt!
Ik ben in het bezit van het vakdiploma “Werken met Ayurveda”, wat betekent dat ik voldoende vakkennis en praktijkervaring heb op o.a. de volgende gebieden: massages, kruiden, voeding, yoga, meditatie, edelstenen, reinigingskuren, het vaststellen van het type dosha en bepalen van een voor u geschikte behandeling, welke aansluit op uw aandoening.
In een uitgebreid gesprek wordt uw constitutietype vastgesteld (vata, pitta, kapha, of een combinatie hiervan). Ook komen uw leefpatroon en eventuele gezondheidsklachten aan bod. Aan de hand hiervan wordt in overleg een behandelingsplan opgesteld.
Kosten
Een uitgebreid intakegesprek kost u € 20,-.
Daarna maak ik in overleg met u een behandelingsplan. Kosten van verdere behandeling in overleg, al naar gelang het soort behandeling.
Kruiden en andere Ayurveda producten kunnen door mij aan u geleverd worden. Deze kruiden en producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor hun werking optimaal gegarandeerd kan worden.
 
Adverteerder:
Slow-Motion Massages  
Categorie: Ayurveda massage
Bedrijf: Slow-Motion Massages
website:
E-mail: email: 151
Telefoon: 06-13369926
Plaats:
Provincie: Overijssel
 
Geplaatst: 9 September 2009
 
 

lifestyle massage

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen