Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Bij Slow-Motion is het altijd zomer!

De zomer is op haar eind en de herst nadert. Tijd voor een heerlijke massage, lekker ontspannen en nieuwe energie opdoen voor het natte en donkere seizoen.
Bij mij bent u in goede handen!
Hieronder vertel ik wat meer over de soorten massages die ik geef.
En als u na het lezen meer informatie wilt hebben, of misschien wel een afspraak wilt maken, belt u dan gerust. Ik sta u graag te woord!
MASSAGE
Massages worden al eeuwenlang gegeven. Een massage is goed voor lichaam en geest. Door een massage worden stofwisseling en bloedsomloop gestimuleerd. Zo worden blokkades in het lichaam opgeheven en afvalstoffen afgevoerd. Uw lever en nieren worden extra aan het werk gezet om de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam weg te werken. Massage werkt ook op uw psychische gesteldheid. Tijdens een massage merkt u dat u rustig wordt, ontspannen kunt. Een diepe zucht en u zakt lekker weg. U voelt weer dat u een lichaam heeft en harde, stijve spieren worden weer zacht en ontspannen. Na een massage voelt u zich relaxed en fijn. U kunt de hele wereld weer aan. Spier- en pijnklachten verminderen of verdwijnen.
Indien u last heeft van uw rug, nek, schouders, of als u last heeft van spanningshoofdpijn, verkrampte spieren, of vaak in een verkeerde of dezelfde houding zit of werkt, is een massage bijzonder heilzaam. Natuurlijk kunt u ook heerlijk genieten van een massage zonder dat u klachten heeft. Een uurtje voor uzelf is heel belangrijk, vooral als u dag in dag uit moet meerennen in de chaos en hectiek van onze maatschappij. Even wegdromen en een moment van pure ontspanning tijdens een massage voelt dan ook als een oase van rust.
Als gediplomeerd holistisch massagetherapeut en stoelmasseur kan ik u diverse soorten massages aanbieden, zoals o.a.:
- Klassieke ontspanningsmassage
- Oosterse warme oliemassage
- Kruidenstempelmassage
- Stoelmassage
- Hotstonemassage
- Ayurvedische oliemassage
- Voetreflexmassage
- Triggerpoint massage
Indien u meer informatie wenst over een van bovengenoemde massages, neemt u dan contact met mij op. Ik leg u graag uit wat de massages inhouden.
Er worden geen erotisch getinte handelingen verricht voor, tijdens en na de massage!
Elke massage heeft zijn eigen tijdsduur. Het ligt er ook aan wat u gemasseerd wilt hebben (rug, nek, schouders, of het hele lichaam, wellicht alleen hoofd, gezicht of voeten). In overleg met u wordt bepaald hoe lang de massage duurt. Een stoelmassage duurt standaard ca. 25 minuten. Informeert u naar de mogelijkheden.
Indien u gezondheidsklachten heeft, raad ik u dringend aan eerst uw huisarts of specialist te consulteren, voordat u een massage ondergaat.
Als u last heeft van hoge bloeddruk, hartklachten, burn-out en depressieklachten, huidklachten zoals psoriasis en eczeem, zwanger bent of aan kanker lijdt, mag ik u niet masseren. Bovenstaande aandoeningen zijn een absolute contra-indicatie!
Kosten
Vanaf € 20,- kunt u al gemasseerd worden. Informeert u naar de overige prijzen en mogelijkheden.
 
Adverteerder:
Slow-Motion Massages  
Categorie: Ontspanningsmassage
Bedrijf: Slow-Motion Massages
website:
E-mail: email: 150
Telefoon: 06-13369926
Plaats:
Provincie: Overijssel
 
Geplaatst: 9 September 2009
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen