Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

holistisch massage

De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.
Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken en kan slechts door zeer ervaren massage specialisten worden uitgevoerd.
Effect
De holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. De Holistische massage werkt ook in op de chakra's.
Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel, van de delen waarmee je in contact staat en die waarvan je je 'afgesneden' voelt. Als je je eenmaal bewust bent van waar je energieblokkades zitten, kan je daarmee aan de slag en, door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk en gezondheid.
Techniek
Bij een holistische massage wordt de mens als een geheel behandelt. Je lichaam, geest en je contact met de omgeving bepalen wie je bent.
Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Een holistisch masseur richt zich op die punten en kan daarbij gebruik maken van een massage olie met etherische olien. De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanraking die met name gericht zijn op de energie. De masseur integreert techniek met intuitive en werkt afgestemd op de energie van de gemasseerde.

 
Adverteerder:
hansimassage  
Categorie: Ayurveda massage
Bedrijf: hansimassage
website: hansimassage.nl
E-mail: email: 790
Telefoon: 0633216088
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
 
Geplaatst: 12 April 2010
 
 

Betaal nu met je Visa Greencard en draag bij een betere wereld!

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen