Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Stoelmassage Cursus

De cursus 'Stoelmassage' organiseren wij inmiddels al meer dan 6 jaar. De cursus bestaat uit 3 praktijkdagen die verspreid over een aantal weken worden gegeven zodat je in de tussenliggende periode veel kunt oefenen en stapsgewijs leert hoe een effectieve behandeling te geven. De door ons ontwikkelde vorm is na jaren praktijkervaring tot stand gekomen. De vaardigheden die je leert worden gevormd uit een synthese van Oosterse en Westerse massagetechnieken met een holistische benadering zodat de cliënt ook op een dieper niveau geraakt wordt. Niet voor niets hebben 'onze' stoelmasseurs de afgelopen jaren zo'n goede naam opgebouwd! Na afloop van deze praktijkdagen ontvang je een deelnemerscertificaat.

Om het eindexamen aan te kunnen vragen is het noodzakelijk om deel te nemen aan de 3 theorielessen die speciaal voor deze cursus worden georganiseerd op 10 april, 24 april en 29 mei (meridiaanleer), De eindtoets voor dit onderdeel is gepland op13 juni. De basiskennis die je bij ons in 3 dagen leert over de meridianen en de menselijke anatomie en fysiologie is genoeg om de behandelingen die je gaat geven goed te kunnen onderbouwen.

Met het diploma van Massage in Beweging op zak kun je professioneel als Stoelmasseur aan de slag. Tijdens de cursus kun je, zolang voorradig, voor slechts € 15,- per week een massagestoel huren zodat je ook thuis kunt oefenen zonder gelijk voor hoge kosten te staan. Uiteraard zorgen we ook voor voldoende massagestoelen tijdens de praktijkdagen zelf. Bovendien ontvang je korting op de aankoop van een massagestoel die kan oplopen tot maar liefst 10%. We werken onder ander met de producten van Oakworks en Earthlite. Voor ervaren Stoelmasseurs die de cursus bij ons of ergens anders hebben afgerond organiseren we regelmatig een Masterclass. Op die manier kun je je praktische vaardigheden verder bijschaven en perfectioneren. Ook organiseren we regelmatig oefenavonden in Alphen a/d Rijn en kun je eventueel meelopen en assisteren tijdens een of meerdere praktijkdagen zodat je nóg meer ervaring opdoet.

Nadat je voor het theoriegedeelte bent geslaagd is het mogelijk om het praktijkexamen aan te vragen. Dit praktijkexamen kost € 45,- per persoon. Als je voor het praktijkexamen bent geslaagd ontvang je het diploma 'STOELMASSAGE' van Massage in Beweging. Om je optimaal voor dit praktijkexamen voor te bereiden kun je eventueel zonder bijkomende kosten meelopen en/of assisteren tijdens één van de cursusdagen die wij organiseren zodat wij je nog extra tips en advies kunnen geven. Jij bent straks tenslotte ons visitekaartje en wij zullen er dan ook alles aan doen om je zo goed mogelijk op te leiden. Het is niet verplicht om de theorielessen te volgen en de cursus af te ronden met een praktijkexamen, die keus is aan jou. Het diploma van deze cursus is echter een waardige afronding van een boeiende en leerzame periode. Wist je trouwens dat alle kosten die gemoeid zijn met het kunnen volgen van deze cursus als buitengewone lasten aftrekbaar zijn en dat het in veel gevallen ook mogelijk is om deze cursus te volgen als je een uwv- of bijstandsuitkering ontvangt? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie, we staan je hierover graag te woord.
 
Adverteerder:
Categorie: Bedrijfs & Stoel massage
Bedrijf: Massage in Beweging
website: http://www.massageinbeweging.nl
E-mail: email: 678
Telefoon: 0172-414015
Plaats: Alphen aan den Rijn
Provincie: Zuid-Holland
 
Geplaatst: 1 March 2010
 
 

lifestyle massage

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen