Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Massage Cursus

De massage cursus is geschikt voor jong en oud en is bedoeld voor iedereen die wil leren masseren t.b.v. vrienden en familie. Gedurende 7 dinsdagavonden worden een groot aantal 'klassieke' massagetechnieken aangereikt zodat je na afloop een gestructureerde en effectieve behandeling kunt geven. De massagetechnieken worden op holistische wijze toegepast. We richten ons dus niet alleen op het goed uitvoeren van de technieken zelf, want masseren is méér dan dat. Masseren doe je niet alleen met je handen, maar met je hele wezen. Tijdens deze massage cursus zul je dit aan den lijve ervaren.

Daarom zullen we tijdens deze massage cursus ook veel aandacht besteden aan je eigen lichaamshouding tijdens het masseren. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de kwaliteit van de aanraking. Masseren doe je met aandacht en een positieve intentie, maar ook met gevoel en intuïtie. Al deze kwaliteiten komen samen in een doeltreffende massage die een diepe indruk kan achterlaten, omdat je niet alleen het lichaam masseert, maar je massagepartner ook op een ander niveau weet te raken. Bij de cursusprijs inbegrepen is een duidelijke instructie-d.v.d.

De massage cursus wordt gegeven door Edwin Ransijn, oprichter van Massage in Beweging, Opleidingsinstituut voor Holistische Massage in Alphen aan den Rijn. Samen met zijn vrouw is hij tevens eigenaar van misschien wel het mooiste cursus- en gezondheidscentrum van Nederland (UMAI Centrum voor Bewust Zijn), waar je naast het volgen van een massage cursus ook een afspraak kunt maken voor een ontspanningsmassage, hot stone massage, stoelmassage, stress-release of Shiatsu behandeling.

Deze massage cursus heeft een ontspannen karakter waardoor je niet alleen heel veel leert, maar gedurende de periode waarin je de massage cursus volgt ook zelf zult ervaren dat massage een positieve bijdrage levert aan een gezonde en evenwichtige leefstijl. Er wordt gewerkt op massagetafels die voor een klein bedrag gedurende de cursus ook gehuurd kunnen worden zodat je ook thuis kunt oefenen met professioneel materiaal, ervaring met massage is niet vereist. Deze massage cursus wordt gegeven door Edwin Ransijn

Programma van de massagecursus

1e avond van de massage cursus: kennismaking, holistic pulsing, massage van de rug

2e avond van de massage cursus: vervolg massage van de rug

3e avond van de massage cursus: massage van nek en massage van de schouders

4e avond van de massage cursus: massage van de kuiten en massage de benen

5e avond van de massage cursus: massage van de armen en massage van de handen

6e avond van de massage cursus: hot stone massage, voetreflexzonemassage of stoelmassage

7e avond van de massage cursus: herhaling en integratie
 
Adverteerder:
Massage in Beweging  
Categorie: Massage cursus/workshops
Bedrijf: Massage in Beweging
website: http://www.massageinbeweging.nl
E-mail: email: 674
Telefoon: 0172-414015
Plaats: Alphen aan den Rijn
Provincie: Zuid-Holland
 
Geplaatst: 1 March 2010
 
 

Betaal nu met je Visa Greencard en draag bij een betere wereld!

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen