Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

PARTNERMASSAGE

WORKSHOP "SENSUAL" HEALING (PARTNERMASSAGE)
Deze massage is gebasseerd op de filosofie van oosterse massagevormen, liefdevol en met warmte uitgevoerd. Zodat je elkaars lichaam nog beter of opnieuw leert kennen en aandacht kunt geven vanuit je volle liefde.
Onder professionele begeleiding leren jullie in deze prive workshop om elkaar met respect en vanuit hart-LIEFDE te masseren. Jullie beginnen met het verbinden van het hart en het zoeken van je eigen innerlijk ritme. Vanuit dat gevoel ga je met warme olie leren masseren. Deze massage is zacht en gericht op ontspanning,verbinding en liefdesstroming.
Deze sensual healing massage met haar zachte kunst van het aanraken is een middel om het evenwicht te herstellen. 
Met verschillende materialen worden je zintuigen geprikkeld en met warme olie wordt elk deel van je lichaam gemasseerd. Je komt tot rust en onspant volkomen. Het accent ligt op genieten! Jullie gaan samen een reis maken langs al je zintuigen en gaan voelen hoe de opgewekte energie in je lichaam gaat stromen. De zachte aanraking geeft warmte, geruststelling,een prettig gevoel troost en hernieuwde vitaliteit.
Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het (weer) voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner. 
Tijdens deze workshop is er veel aandacht voor een goede  veilige sfeer, zodat jullie samen in vrijheid kunnen genieten en stromen. Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te zijn, staat jullie niets meer in de weg om weer of nog meer samen te genieten van wat jullie tijdens de workshop
geleerd hebben.
De workshop kan in overleg ingepland worden en gegeven worden in onze sfeervolle praktijkruimte of indien gewenst bij u thuis.
Tot ziens bij Massagepraktijk Assen de Weg naar Welzijn en Ontspanning. copiright 2010 M.P.A.
 
Adverteerder:
MASSAGEPRAKTIJKASSEN  
Categorie: Massage cursus/workshops
Bedrijf: MASSAGEPRAKTIJKASSEN
website: www.massagepraktijkassen.nl
E-mail: email: 669
Telefoon: 0592-854214
Plaats: Assen
Provincie: Drenthe
 
Geplaatst: 22 February 2010
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen