Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Cursus Tactiel Stimulering, professionele aanraking in zorg en welzijn

Werk je in de zorg? Heb je een eigen praktijk, of werk je in een sauna? Wil je je kind, partner of ouder ondersteunen? Schrijf je dan in voor de cursus Tactiel Stimulering!
Tactiel Stimulering een bewust gestructureerde aanrakingsmethode van het lichaam, om de huid te stimuleren via het zenuwstelsel, het hormoon oxytocine aan te maken in de hersenen. Dit hormoon zorgt onder andere voor verbondenheid, rust en ontspanning. De methode die in Zweden is ontwikkeld, wordt ondersteund door de Zweedse prof. Uvnäs Moberg, die veel onderzoek heeft gedaan naar de effecten van oxytocine en licht ritmische aanraking, zoals de Tactiel Stimulering. Zij heeft de uitgever van haar boek De oxytocine factor, ook gevraagd om ons, School of Touch ook te vernoemen. Zodat mensen in Nederland ook weten waar ze de methode Tactiel Stimulering kunnen leren. Wij zijn daar trots op!
De methode is geschikt voor kinderen en volwassen. De Tactiel Stimulering is toepasbaar in de zorg, welzijnsector, eigen behandelpraktijk, kinderdagverblijven en natuurlijk ook voor je gezin en familieleden. Er zijn met goede resultaten uiteenlopende indicaties ondersteund zoals autisme, NAH, ADHD, burn-out, kanker, stress, dementie, eetstoornissen, hechtingsproblematiek, misbruik, hoge bloeddruk, pijn.... Over het algemeen verbeterd de gezondheid, vermindert de pijn, ontwikkelen cliënten zich beter, worden ze meer ontspannen en slapen ze beter.
De cursus wordt in 9 dagen gegeven verdeeld in 4 blokken. Op de laatst dag zal, na het behalen van al je opdrachten en de praktijktoets, de cursus worden afgesloten met een certificaat. Na 1 jaar is er dan jaarlijks een licentie/bijscholingsdag om de kwaliteit te bevorderen.
 
Voor meer informatie: www.school-of-touch.nl
 
Adverteerder:
School of Touch  
Categorie: Massage cursus/workshops
Bedrijf: School of Touch
website: www.school-of-touch.nl
E-mail: email: 583
Telefoon: 040-2460986
Plaats: Sint Oedenrode en Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
 
Geplaatst: 7 January 2010
 
 

De Mooiste stacaravans op de beste campings

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen