Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Hotstone Massage bij StoneRelax

De Hotstone Massage

Hotstone Massage een massage vorm met warme stenen. Er zijn tekenen van die erop wijzen dat men in Azië al voor onze jaartelling therapeutisch gebruikmaakte van warme stenen. De wortels van het masseren met warme stenen liggen waarschijnlijk in het oude Nepal, Tibet en westen van China. Daar dichtte men de stenen een geheime, bijzondere en onzichtbare genezingskracht toe. Naast de onzichtbare helende krachten gebruikte men ook de fysieke eigenschappen van de stenen voor het verzachten van de pijn bij vele kwalen. Hotstone Massage heeft zijn oorsprong in Hawaï. De eilandbewoners ontwikkelden een zeer effectieve massage met gladde vulkanische stenen.

 In Hotstone Massage gebruiken we uitsluitend basalt. Basalt ontstaat onder hoge druk en zeer grote hitte en heeft daarom een grote dichtheid, wat het tot een ideale warmtegeleider maakt. Basalt bevat naast veel andere grondstoffen de elementen calcium, magnesium, silicium en ijzer. Ons lichaam heeft deze mineralen nodig voor de stofwisseling. De kleur zwart, bekend als absorberend, helpen ons overtollige energie af te voeren en dat maakt het succesvol voor het behandelen van pijn. De basaltstenen worden gevonden aan de kusten van door vulkanische activiteit ontstane eiland Hawaï. Duizenden jaren lang hebben de wind en de regen de basaltstenen geschuurd en gepolijst. Zodoende zijn de stenen bijna helemaal glad en zeer goed te gebruiken voor massagedoeleinden.

 

De Hotstone massage van StoneRelax is breed inzetbaar en heeft uiteenlopende effecten op ons lichaam. Een greep uit de werking van de massage is een betere doorbloeding, doorstroming van het lymfestelsel, weefselstofwisseling, afvoer van  afvalstoffen, ontspannen van gespannen spieren, rustgevende werking bij stress, verzachten van bijwerkingen van stress (zoals hoofdpijn, slapeloosheid en versterking van het afweersysteem.

Geen massage heeft zo’n diepe en heilzame werking als een StoneRelax Hotstone Massage.
 
 Hotstone Massage arrangement*:
·         Ontvangst met een kopje thee, koffie, bronwater
·         Scrub met dode zeezout (Upgrade)

·         Een hotstone massage

·         Gezichtsmassage

·         Een gezichtskompres met oranjebloesem olie

          om u rustig te laten ontwaken

*Het arrangement zoals hierboven beschreven geldt voor de langstdurende massage andere keuzes kunnen afwijken van de inhoud van het omschreven arrangement.
 
Adverteerder:
StoneRelax  
Categorie: Hotstone massage
Bedrijf: StoneRelax
website: www.stonerelax.nl
E-mail: email: 515
Telefoon: 0614126071
Plaats: Rijssen
Provincie: Overijssel
 
Geplaatst: 12 December 2009
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen