Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Praktijk voor vrouw en kind

Ontspanningsmassage[/b]

U wordt gemasseerd met warme olie. De spieren worden hierbij soepel gemaakt, waardoor er een betere doorstroming van het bloed komt. Ook kunnen hiermee blokkades weggehaald worden. Hierdoor zult u meer energie krijgen. Tot slot kunt u door deze massage aan stress gerelateerde klachten voorkomen.

Zwangerschapsmassage[/b]

Vermoeidheid, zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid en eventuele angst voor de bevalling veroorzaken stress in het lichaam. Tegelijkertijd kunnen hormonale veranderingen soms emotionele gevolgen hebben. Bij de massage wordt het zenuwstelsel gekalmeerd. Hormonen komen vrij die je gevoel van welzijn verhogen. Via de navelstreng komen deze hormonen ook bij de baby terecht waardoor stress bij de baby afneemt. 

Naast de ontspannende werking van de massage, wordt ook de bloeddoorstroming gestimuleerd, waardoor de placenta beter doorbloedt en de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt. Vaak is het ook mogelijk om overtollig vocht kwijt te raken.

Daarnaast wordt door de zwangerschap het zwaartepunt van het lichaam verplaatst. Door de groei van buik en borsten kun je klachten krijgen in allerlei delen van het lichaam, vooral in onderrug, schouders, benen en voeten. Een zwangerschapsmassage kan deze klachten verlichten. 

Kindermassage[/b]

anraken en aangeraakt worden is van levensbelang. Voor een gezond lichaam en gezonde geest hebben we aanraking net zo hard nodig als gezonde voeding en beweging.

Kindermassage brengt kinderen lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans. Daarom werkt massage goed bij kinderen met aandachtsstoornissen zoals ADHD, ADD en autisme. Daarnaast wordt er tegenwoordig veel verwacht van kinderen waardoor zij veel stress ervaren. De kinderen komen door de massage weer tot ontspanning.

De massage is volledig afgestemd op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De ouder/verzorger is hierbij altijd aanwezig. Spelenderwijs wordt er kennis gemaakt met massage. Daarna wordt in overleg met het kind gekozen om de rug, het gezicht, de buik, de benen en de voeten te masseren met olie.

Magnesium behandeling[/b]

Magnesium is de derde levensbehoefte van de mens. Net als bij de eerste twee, zuurstof en water, hebben we voortdurend magnesium nodig. We kunnen hiervan geen voorraad in ons lichaam aanleggen.

Uit internationaal onderzoek blijkt dat 30 tot 60% van de mensen niet eens de minimaal aanbevolen hoeveelheid magnesium binnen krijgt. Een tekort kan gevolgen hebben en bijdragen aan allerlei kwalen en aandoeningen (zoals diabetes type 2, hart en vaatziekten en osteoporose). Maar ook bijvoorbeeld depressie en gebrek aan energie worden met een magnesiumtekort in verband gebracht.

Ik gebruik bij deze behandeling het magnesium van zechsal. Zechsal gebruikt voor haar producten het natuurlijke magnesiumchloride uit de Zechsteinbron. Het is dus zuiver en krachtig. Door de opname via de huid komt het direct waar het moet zijn, in onze cellen, spieren en botten.
 
Adverteerder:
Categorie: Ontspanningsmassage
Bedrijf: Praktijk Minke Berger
website: https://www.minkeberger.nl
E-mail: email: 2865
Telefoon:
Plaats: Enschede
Provincie: Overijssel
 
Geplaatst: 15 November 2019
 
 

Beleef Nieuw Zeeland

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen