Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Traditionele Thaisemassage ( Ymuiden )

Het is een ‘stevige’ massage, uitgevoerd op een matje op de grond met kleren aan en zonder olie. De fysieke manipulaties harmoniseren, corrigeren en stimuleren het lichaam. Tegelijkertijd ervaart u een mentale rust.

De meridianen of ‘Sen-lijnen’ van het lichaam worden bewerkt, zoals bij acupunctuur. Maar in de plaats van naalden worden de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen en de voeten gebruikt om hetzelfde resultaat te bekomen.

Het is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren binnen een uitgekiend choreografisch spel tussen gever en ontvanger. Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans.

Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam en is daarom erg geschikt voor dansers en sportmensen. Stille aandacht en diep invoelen brengen vaak een symbiose tot stand; de klant komt meer in contact met zichzelf. Er ontstaat ruimte om spanningen los te laten.

Tips en het effect van een massage
Gezondheid: Regelmatig een massage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massage ontspant de spieren, bevordert een gezonde bloedsomloop, de doorstroom van energie en tevens wordt het lymfesysteem gestimuleerd zodat afvalstoffen makelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.

Ontstressen: Massage brengt een gevoel van rust en beïnvloedt het lichaam. Het zenuwstelsel en het hormonaal systeem worden in balans gebracht waardoor organen beter kunnen functioneren. Blokkades, in de vorm van lichamelijke plaatselijke spanningen, worden gemakkelijke losgelaten.

Aanraking: Massage is een veilige aanraking en een bewuste manier van prettig lichamelijke,koesterend,niet seksueel contact.

Pure verwennerij voor jezelf of om aan iemand kado te doen Voor een verjaardag, speciale gelegenheid, een bruiloft, vader of moederdag, een afscheidscadeau, het slagen voor een examen, relatiegeschenk, of als een opkikkertje is de Massage cadeaubon een origineel en gezond geschenk.



Siam-wellness center zijn bevestigd in

Kennemerlaan 27

1972 EG

Ymuiden Voor meer info kunt u ons email of bellen : Tel 0255-537538


*Om misverstanden te voorkomen; erotische massage wordt niet gegeven*
 
Adverteerder:
Siam-wellness center  
Categorie: Oosterse/thaise massage
Bedrijf: Siam-wellness center
website: www.siam-wellness.nl
E-mail: email: 275
Telefoon: 0255-537538
Plaats:
Provincie: Noord-Holland
 
Geplaatst: 24 September 2009
 
 

Beleef Nieuw Zeeland

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen