Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Partnermassage en Intimiteitscoaching

Partnermassage 
Partenermassage Steeds meer geliefden ervaren hoe heerlijk het is om elkaar met aandacht te leren masseren. “Wij kijken terug op een fijne individuele les en hebben ervaren hoe belangrijk aanraken en aangeraakt worden is”. 
Tijdens de individuele les van 2 ½ uur in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk leer je samen met jouw partner eenvoudige massagetechnieken die tot een volledige ontspanning leiden. Aanraken met aandacht en gevoel staat centraal en er is ook ruimte om je eigen wensen en creativiteit in te brengen. Na afloop stuur ik je een hand-out toe van de massagetechnieken zodat jullie er thuis mee verder kunnen gaan. 
Behalve als partners kun je ook als vriendinnen en vrienden een afspraak maken voor partnermassage. En het is ook leuk om cadeau te geven voor Valentijn of voor een verjaardag! 
Heb je nog inhoudelijke vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met Marianne Pijnenborg via telefoon (06 – 28518357) of email ([email protected]). 

Intimiteit met je partner 
Na het volgen van meerdere trainingen in tantra en Liefdesbang en mijn persoonlijke ervaringen in liefdesrelaties is het nu tijd om deze kennis door te geven aan stellen die intimiteit in hun relatie willen verdiepen. 
 In sessies van 1 ½ uur begeleid ik de methode ‘linken’ (aanwezig zijn met en uiting geven aan je gevoelens in bijzijn van je partner), laat jullie kennismaken met aandachtig en intuïtief masseren en met oefeningen uit de tantra. Jullie persoonlijke aandachtpunten binnen de relatie worden meegenomen in de sessie. Om tot verdieping te komen, heeft het mijn voorkeur een reeks van 5 sessies af te spreken. Maar minder kan natuurlijk ook. Kan jouw relatie wel een stimulans gebruiken, neem dan contact met mij op voor een afspraak.
 
Adverteerder:
Praktijk Karoena  
Categorie: Massage cursus/workshops
Bedrijf: Praktijk Karoena
website: www.praktijkkaroena.nl
E-mail: email: 258
Telefoon: 0628518357
Plaats: Haaren
Provincie: Noord-Brabant
 
Geplaatst: 19 September 2009
 
 

Betaal nu met je Visa Greencard en draag bij een betere wereld!

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen