Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Goede ontspanning is het halve werk

Leuk dat je even komt kijken op deze pagina!

Door de jaren heen heb ik  de kleine grepen (letterlijk) van het vak gezien, afgekeken en mijzelf eigen gemaakt.  Ik weet wat het betekent om goed gemasseerd te worden.  Het is fantastisch om heerlijk te ontspannen! Met een perfecte combinatie van ontspanning, shiatsu (japans woord voor 'vingerdruk') en sportmassage kom jij tot leven!

Wat doet een massage nu voor jou? Naast ontspannend voor geest, werkt het activerend en stimulerend voor de spieren, daarnaast bevorderd het de doorbloeding voor heel je lichaam en zul je zien dat verkrampte, vastzittende spieren en pijn in rug en nek verzacht worden. Vermoeidheid wordt tegen gegaan en je energie keert terug!

Hoe kunnen deze problemen ontstaan eigenlijk? Je ziet vaak bij mensen dat ze niet in balans zijn. En wat ik daarmee bedoel is dat hun lichaam continue in een staat van alertheid is, en hierdoor ontstaat vaak het probleem. Slapeloosheid en dergelijke klachten, pijn, irritaties en lichamelijk gevoelige plekken maar ook depressiviteit.

Hoe kan ik die nu verzachten en soms verhelpen? Na meerdere behandelingen wordt de spanning verminderd van je lichaam en ook de reactie op prikkels, je huid en lichaam komt weer in balans. Tijdens iedere behandeling wordt er endorfine geproduceerd en zorg ik dat alle huid lagen van elkaar los komen.  Deze massage gaat zo diep dat het ook via de zones een positief effect heeft op de organen!

Ik pas het ook graag toe op je gezicht! Met bindweefselmassage verbeter ik je huidconditie, je huid wordt soepeler, egaler, verstevigd en krachtiger! En geloof mij: in combinatie met het juiste serum en creme en mijn handen ga je zeker blijvend resultaat zien!!

Prijs: 40 euro per uur.

 
Adverteerder:
sjoerdvis.com  
Categorie: Massage aan huis
Bedrijf: sjoerdvis.com
website: www.sjoerdvis.com
E-mail: email: 2325
Telefoon: 31622804769
Plaats: AMSTERDAM
Provincie: Zuid-Holland
 
Geplaatst: 29 February 2012
 
 

Valentijnsdag

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen