Menu

 Home
 Categorie├źn
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

De enige echte Hamam in HEERLEN

DE ENIGE TRADITIONELE HAMAM IN DE GEHELE REGIO

 
De Hamam is een oosters badhuis waar men gewassen wordt en waar massages en behandelingen gedaan worden. Volgens de Turkse traditie is de Hamam een tempel voor lichaam en ziel. Water is daar niet alleen om te wassen. In de Hamam wordt dan ook niet alleen gewassen, ook de ziel en geest ervaren er een reiniging.
 
Een onbeschrijfelijke ervaring die men aan den lijve moet ondervinden om het te kunnen begrijpen.
 
Bij ons is in de Hamam plaats om met 2 personen tegelijk een massage of behandeling te ondergaan. Ieder moet zich goed en op zijn gemak voelen. Daarom kan men gewoon met zwembroek of bikini aan de massage of behandeling ondergaan. Mocht u deze onverhoopt zijn vergeten mee te nemen, zijn er bij ons wegwerpstrings verkrijgbaar.
 
U gaat op de Hamamsteen (Göbetasi) liggen en er wordt een lendedoek (pestamal, een geweven baddoek van katoen) op uw middel gelegd. Vervolgens wordt er begonnen met de massage.
 
U kunt kiezen uit Kese (peeling) met aansluitend een zeepschuim-massage of enkel een zeepschuim-massage (voor mensen die niet van peeling houden of een overgevoelige huid hebben).
 
Hier opent zich de deur naar ontspanning met water, damp en zeep.

 
Het lichaam wordt met warm water overgoten. Daarna wordt u met een speciale scrub-handschoen (kese) gescrubt en worden alle dode huidcellen verwijderd. Vervolgens word u weer met warm water overgoten om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt er met een speciale zeepzak schuim gemaakt en wordt u onder een schuimdeken gelegd. Vervolgens wordt u ingezeept met een hele zachte washand (lif) en als laatste wordt u met zeep gemasseerd.

 
Een genot voor geest en lichaam!

 

 

 
BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER
 
YOUR BODY CARE
 
Kerkraderweg 42-A in Heerlen
Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29
 
U kunt ons vinden op internet:
zoek naar your-body-care nederland
 
 
 
OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT
 
GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN
 
 
 
Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, afvallen, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

 
Adverteerder:
Your Body Care  
Categorie: Hamam massage
Bedrijf: Your Body Care
website: www.your-body-care.nl
E-mail: email: 2113
Telefoon: 06 - 46 43 71 66
Plaats: Heerlen
Provincie: Limburg
 
Geplaatst: 3 May 2011
 
 

Valentijnsdag

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen