Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Bamboe Massage in HEERLEN

BAMBOE MASSAGE
 
De bamboe massage is een heerlijke massage waarbij gemasseerd wordt met bamboestokken in verschillende lengtes en diktes.
 
De bamboe massage is zowel ontspannend als therapeutisch.

 
De ontspannende massage met bamboestokken is een genot voor het lichaam. De gladheid, intensiviteit en harmonische strijkingen brengen u naar een totale ontspanning van geest en lichaam.
 
De therapeutische werking van de bamboe massage heeft een diepe en intense werking op de blokkades/klachten in de spieren, waarbij een sneller herstel van de spierklachten optreed.
 
Een ervaring die u aan den lijve moet ondervinden.
 
De bamboe massage werd gelanceerd in Amerika en heeft in korte tijd het Amerikaanse vaste land veroverd. Deze massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk. De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals shiatsu, ayurvedische en lymfedrainage.

De bamboe massage gaat verder dan alleen een fysieke ervaring. Tijdens de massage worden de 5 elementen verwerkt: hout, vuur, aarde, metaal en water.

 
Bamboe als hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te geven: we gebruiken verschillende groottes en lengtes van bamboestokken als verlengstuk van onze handen, voorarmen en ellebogen. Daarom kan men met deze massage dieper werken en zal men meer effect hebben na deze massage.
 
Twee van de belangrijkste eigenschappen voor deze massage zijn piezoelectriciteit en pyroelectriciteit.
Piezoelectriciteit wordt geactiveerd met druk en pyroelectriciteit wordt geactiveerd door de warmte. Deze twee eigenschappen worden geactiveerd doordat wij met de stokken dieper in het weefsel kunnen door dringen en doordat ze worden verwarmd.
De bamboe massage zal helpen om toxines af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten.
Over bamboe:

Het hout van bamboe bevat kiezelzuur. Dit is hetzelfde element dat kwarts tot kristal leidt en heeft daarom dezelfde eigenschappen. Net zoals de eigenschappen van kwartskristal zal de bamboe helpen in het overbrengen van energie en het zelfhelend proces in ons lichaam. Bamboe is hard, recht, sterk, flexibel, licht en gemakkelijk te verdelen. 
Bamboe wordt gebruikt als materiaal voor verschillende doeleinden en nu hebben wij voor het eerst stokken die uitsluitend voor massage en lichaamswerk worden gemaakt. Enkele stokken worden speciaal gesneden om op een unieke manier mee te kunnen werken.


 

 

 
BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER
 
YOUR BODY CARE
 
Kerkraderweg 42-A in Heerlen
Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29
 
U kunt ons vinden op internet:
zoek naar your-body-care nederland
 
 
 
OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT
 
GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN
 
 
 

Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

 
Adverteerder:
Your Body Care  
Categorie: Speciale massages
Bedrijf: Your Body Care
website: www.your-body-care.nl
E-mail: email: 2110
Telefoon: 06 - 46 43 71 66
Plaats: Heerlen
Provincie: Limburg
 
Geplaatst: 3 May 2011
 
 

Beleef Nieuw Zeeland

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen