Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Ayurveda Massage in HEERLEN

AYURVEDA MASSAGE
 
Ayurveda is de oudste geneeskunde die men in geschriften heeft terug gevonden. Ayurveda wordt daarom ook wel de Moeder van de Geneeskunde genoemd. De Indische manier naar ontspanning van lichaam en geest.
 
Ayurveda bestaat uit de woorden “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “kennis” betekent. Men zag de mens als holistisch wezen, wat inhoudt dat het lichaam, de geest en de ziel als één gezien moeten worden. Er is geen lichamelijke gezondheid zonder geestelijke gezondheid en andersom.
 
De ayurvedische massage is een zachte energetische massage op de huid waarbij gebruik wordt gemaakt van sesam olie. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marma-punten (drukpunten uit de ayurveda). De ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra\'s). De massage brengt meer vitale energie en helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Daarnaast helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

 

 

 
BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER
 
YOUR BODY CARE
 
Kerkraderweg 42-A in Heerlen
Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29
 
U kunt ons vinden op internet:
zoek naar your-body-care nederland
 
 
 
OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT
 
GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN
 
 
 
Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, afvallen, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

 
Adverteerder:
Your Body Care  
Categorie: Ayurveda massage
Bedrijf: Your Body Care
website: www.your-body-care.nl
E-mail: email: 2109
Telefoon: 06 - 46 43 71 66
Plaats: Heerlen
Provincie: Limburg
 
Geplaatst: 3 May 2011
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen