Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Ben jij toe aan een betaalbare massage?

Ben jij toe aan een betaalbare ontspanningsmassage? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Bij massagepraktijk Romano Sandee heb je keuze uit verschillende massagevormen, waar ongetwijfeld een vorm bij zit dit bij jouw past. Naast ontspanningsmassages bied ik ook mogelijkheden voor massagetherapie. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden met elk een korte uitleg.

Klassieke massage 
Heb je voor het eerst een massage en even kennis maken? Dan is de klassieke massage een goede optie om mee te beginnen. 
Prijs per half uur: € 17,50 

Sportmassage 
Ben je een sporter en moet je voor een sportactiviteit goed voorbereid worden? Neem een sportmassage om de doorbloeding extra te stimuleren, die je nodig hebt tijdens een sportactiviteit. 
Prijs voor 20 minuten: € 17,50 
Prijs voor 50 minuten: € 35,- 

Hot Stone Massage 
De Hot Stone Massage is één van de meest voorkomende massages in de wellnessbranche. Echter kan de Hot Stone Massage tevens therapeutisch worden ingezet om klachten diepgaander op te lossen. 
Prijs per half uur: € 20,- 

Hot Chocolate Massage 
De Hot Chocolate Massage is in principe dezelfde massage als de klassieke massage. Echter door de grondstof te veranderen (met échte chocolade) heeft deze massage tot extra eigenschappen dat de cacao een anti-rimpel effect geven en een het gelukshormoon endorfine in het lichaam extra stimulans heeft om het aan te maken. 
Prijs per half uur: € 20,- 

Warme Honing Massage 
De Warme Honing Massage is net als de Hot Chocolate Massage hetzelfde als de klassieke massage, echter is hier ook de grondstof aangepast. De eigenschap van honing is echter dat het de huid zacht maakt en dat het na afloop van de massage fluweel aanvoelt. 
Prijs per half uur: € 20,- 

Lomi Lomi Massage 
De Lomi Lomi Massage is een traditioneel Hawaiiaanse massagevorm waarbij gemasseerd word met de onderarmen. Dit zorgt voor deen dieper gelegen ontspanning en is totaal niet gericht op klachtbehandeling waardoor je ook aan de ontspanning toekomt. Deze bijzondere massagevorm is tevens verkrijgbaar in een speciaal arrangement. 
Prijs per half uur: € 20,- 

Danza Massage ® 
De Danza Massage ® is een massagevorm waarbij gemasseerd word op ritme van Zuid-Amerikaanse klanken. Even het gevoel dat je op vakantie bent en de zomer in je bol krijgen door de energie van de muziek door je lichaam laten stromen? Dan is deze massage voor jouw geschikt! 
Prijs per half uur: € 20,- 

Zwangerschapsmassage 
De zwangerschap neemt naast de mooie momenten, ook lichamelijke ongemakkelijken met zich mee. Even een moment van ontspannen is daarmee erg fijn. Speciaal voor zwangeren is de zwangerschapsmassage. 
Prijs per half uur: € 20,- 

Kruidenstempelmassage 
Hou je van een warme massage en van aroma's? Dan moet je zeker de kruidenstempelmassage proberen. Daarbij word je gemasseerd met warme kruidenstempels. 
Prijs per half uur: € 20,- 

Fibromassage ® 
De Fibromassage ® is speciaal bedoeld voor mensen met Fibromyalgie. Bij de Fibromassage ® kan er 2 kanten op worden gewerkt; de massagevorm kan klachtverlichtend werken maar ook om slapeloosheid te bestrijden. 
Prijs per behandeling: € 20,- 

Afslankmassage 
Bij de afslankmassage word therapeutisch gewerkt om in 10 tot 12 sessies de omvang van het lichaam af te slanken. Uit onderzoek blijkt dat je tot 12 centimeter kunt afslanken. De massagevorm is echter niet een lekkere massage waarbij je lekker kunt ontspannen, het kost zeker enige inspanning en is pittig om te krijgen. 
Prijs per behandeling: € 20,- 

Stoelmassages 
Sinds 5 juni 2010 mag ik mijzelf wereldrecordhouder noemen in stoelmassage. Dit na afloop van een 24 uur durende marathon waarbij ik zoveel mogelijk mensen een stoelmassage moest geven. Binnen de stoelmassages heb je mogelijkheid voor verschillende type stoelmassages. De massages vinden over de kleding heen plaats, echter is hierin het kledingadvies katoen te dragen en géén syntetische stoffen. 
Stoelmassages die je kunt krijgen bij mij; 
- Klassieke stoelmassage (westerse wijze, géén shiatsu) 
- Danza Stoelmassage (variatie op Danza Massage ®) 
- Fibro Stoelmassage (variatie op Fibromassage ®) 

Tarieven: 
20 minuten: € 15,- 
30 minuten: € 20,- 

Stoelmassage voor bedrijven: Op aanvraag op basis van aantal uren én frequentie 
Voetreflexmassage
De punten in je voet staan door middel van energiebanen met de organen in het lichaam. Middels de ontspannende voetreflexmassage worden alle organen in het lichaam bij langs gegaan. De voetreflexmassage word enkel alleen per uur gegeven.
Tarief per uur: € 40,-

IJsbollen gezichtsmassage
De ijsbollen gezichtsmassage is de alternatieve wijze van de medische botoxbehandeling die de huid strak trekt. De behandeling dient gedurende de eerste 6 weken tweemaal per week te worden uitgevoerd. Hierna om het bij te houden word eenmaal per week aanbevolen. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.
Tarief per behandeling: € 20,-
Tarief kuurkaart 10 behandelingen: € 185,-

Romano Massage® 
Reis mee terug naar het jaar 68 voor Christus en krijg een massage zoals de oude Romeinen een massage krijgen. Tijdens deze massage worden alle zintuigen geprikkeld en heb je even het idee dat je terug reist in de tijd. Wil je iets bijzonders kado geven, dan is de Romano Massage® ook zeker geschikt. De aanbevolen reistijd is 90 minuten. 
Tarieven:
60 minuten: € 50,-
90 minuten: € 65,-
120 minuten: € 80,-

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief op de website om op de hoogte te worden gehouden over de ontwikkelingen. 

Reserveren? 
Wil je reserveren voor een massage? Op de website www.RomanoSandee.nl kun je online reserveren voor de door jouw gekozen massage én locatie.
 
Adverteerder:
Categorie: Ontspanningsmassage
Bedrijf: Massagepraktijk Romano Sandee
website: www.romanosandee.nl
E-mail: email: 2078
Telefoon: 0622378045
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
 
Geplaatst: 23 March 2011
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen