Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

holistische massage


Wat is een Holistische massage ?


In deze massage is het uitgangspunt het herstellen van verbroken verbindingen. Verbindingen, die nodig zijn om je totaliteit te ervaren. De belangrijkste verbinding is die met je gevoel van liefde.

Er kunnen omstandigheden in je leven zijn, waarbij het contact met de liefde voor jezelf en het leven niet voelbaar is. Door verharding die ontstaan is door tegenslag en teleurstelling, raakt het gevoel van zachtheid op de achtergrond. Hierdoor stagneert de energiebron in je lichaam en als dit lang genoeg duurt, ontstaan er uiteindelijk lichamelijke ongemakken.


In de massage worden verschillende technieken gebruikt : zoals sportmassage om de spieren te ontspannen en het bindweefsel soepel te maken. Voetreflex-massage wordt gebruikt om de organen te stimuleren tot een goede samenwerking. Polariteitsmassage is een massage waarbij de energiebanen in harmonie worden gebracht met de werking van de organen. Ten slotte zorgt een spirituele behandeling c.q. magnetiseren er voor dat je in contact komt met de diepere lagen van je wezen.

Deze massage is van belang om het contact te herstellen, met wie je als mens in zijn totaliteit bent.

Daar waar geest en lichaam in harmonie met elkaar zijn, wordt het mogelijk te kiezen voor een leven vanuit vrijheid. En een leven vanuit vrijheid geeft vervulling en het gevoel van compleet zijn.


Uit eigen ervaring weet ik, dat je als mens vaak eenheid zoekt buiten jezelf. Door te voldoen aan de wensen van anderen, lijkt het dat je leven harmonieus verloopt. Uiteindelijk leidt een dergelijke houding tot uitputting.


Een andere manier is te kijken naar wat je mist en wat je nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn. Daarmee neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven, in plaats van je constant aan te passen aan de eisen van buitenaf.


In de holistische massage worden je de ver-

schillende stappen naar je eigen vrijheid aan gereikt en wordt je gesteund in het nemen van die stappen. Daarnaast brengt het je een diepe ontspanning en een gevoel van verwend te worden met aandacht en liefde

 
Adverteerder:
oumay-massage  
Categorie: Chakra & Energetische massage
Bedrijf: oumay-massage
website: www.oumay-massage
E-mail: email: 191
Telefoon: 06-36163967
Plaats:
Provincie: Noord-Holland
 
Geplaatst: 11 September 2009
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen