Menu

 Home
 Categorieën
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

INTUÏTIEVE ONTSPANNINGS MASSAGE

INTUÏTIEVE MASSAGE


Een intuïtieve ontspanningsmassage is een zachte warme lichaamsmassage die lichaam en geest volledig tot rust laat komen.
Opgebouwde spanningen worden weggenomen, dagelijkse gedachten en zorgen worden losgelaten. Je lichaam komt weer in balans.

Intuïtieve massage helpt je bewust te worden van signalen in je lichaam. Hierdoor kom je weer meer in contact met je oorspronkelijke levensenergie, het laat de negatieve gedachten als het ware(smelten).

Intuïtieve massage kun je dus beschouwen als een lichte en zachte vorm van (emotioneel) lichaamswerk.

Ieder mens heeft behoefte om aangeraakt te worden,een massage die met warmte,persoonlijke aandacht en respect gegeven wordt bevordert een gevoel van loslaten en overgave. Dit ten goede van je lichaam en geest.

Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam en verbetert de doorbloeding van je spieren. zo zet je het zelfgenezend proces van je lichaam in werking en helpt het in balans te houden.

Vele klachten zoals:stress,hoofdpijn,rugpijn,slechte nachtrust en pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verminderen. Na een massage heb je meestal ook een loom gevoel en zou het kunnen zijn datje klachten iets erger zijn of dat jij je zelfs misselijk voelt

Dat komt doordat er tijdens een massage veel afvalstoffen vrijkomen.

Die gifstoffen(toxines)worden door het lichaam verwijderd.

Het is daarom ook belangrijk veel water te drinken na een massage zodat alle gifstoffen die los zijn gekomen de kans krijgen je lichaam te verlaten.

Soms zit je niet lekker in je vel je voelt je neerslachtig en onrustig(in de winter hebben veel mensen daar vaak meer last van dan in de zomer).

De warmte en aandacht die je krijgt door een massage kan je een andere kijk geven op de dingen om je heen en mede een ondersteuning zijn waardoor je een vrolijkere blik krijgt op het leven.

Gun jezelf een moment van ontspanning en rust en laat de beslommeringen van elke dag even achterwegen,laat je lichaam en geest eens verwennen door persoonlijke aandacht en de warmte van een intuïtieve ontspanningsmassage.

Door een massage maakt je lichaam een verhoogde dosis endorfine aan. Deze stof werkt positief op je lichamelijke en emotionele toestand,je zult merken dat je evenwichtiger kunt functioneren.

Het werkt zelfs dagen na.

Het verhoogd je weerstand en geeft je lichaam vernieuwde energie.
 
Adverteerder:
the magic spirit hands  
Categorie: Ontspanningsmassage
Bedrijf: the magic spirit hands
website: www.themagicspirithands.nl
E-mail: email: 1113
Telefoon: 06-51754760
Plaats: Geleen-Limburg
Provincie: Limburg
 
Geplaatst: 19 July 2010
 
 

Masseurs bij jou in de buurt

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen