Menu

 Home
 Categorie├źn
 Contact
 Informatie/uitleg
 Voorwaarden/regels
 Linkpartners
 

Login

Registreren
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven

Wachtwoord vergeten
 

Advertentie

 

Advertentie

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Reddit
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter

Massage Zwolle: Orang Malu Massage

Massagesalon Dolfijn:

Orang Malu is een nieuwe vorm van massage waar het Oosterse continent het Westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning is het essentiële uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest hersteld. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven. De Orang Malu massage is een mix van diverse Oosterse en Westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke energetische massage en reflexologie.
Naast ontspannende manuele massagegrepen en meridiaanmassage, wordt er ook ge masseerd met verwarmde houten massagerollen. Deze houten massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in spieren losgemaakt. Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, de spijsvertering en, de bloed en lymfe circulatie. Met het verstrekken van energie en een algeheel gevoel van welzijn.
Tarieven:
45 minuten : € 40,00
60 minuten : € 50,00
75 minuten : € 60,00
90 minuten : € 70,00
De Sage van de Orang Malu:
Orang Malu ofwel verlegen man is een uit Indonesië afkomstig beeld een boddhisatva (boeddha in wording) gezeten in een yoga houding helemaal in elkaar gedoken. Deze houding neemt hij aan omdat hij zich schaamt voor al het leed en kwaad wat in de wereld is. Kijk je naar zijn rug is dit de afbeelding van een mensenhart, wat staat voor energie en levenskracht.
Kijk je naar de voorzijde dan zie je zijn gezicht symbool voor wedergeboorte en goedheid. De zijkanten laten een houding zien in de vorm van een foetus wat symbool staat voor onschuld, reinheid en nieuw levensaanvang (te zien als het begin van een nieuwe periode in je leven).
Hij is in de vorm van een cirkel symbool voor eeuwigdurende kringloop.
Plaats een Orang Malu naar de deur dan zal geen kwaad binnen treden.
Zet hem tevens op een plaats waar je gasten hun hand op de Orang Malu kunnen leggen hij zorgt er dan voor dat deze personen voor kwaad behoed worden. Als hanger zal hij de drager beschermen van alle kwaad en
negatieve gedachten van anderen.
 
Adverteerder:
Massagesalon Dolfijn  
Categorie: Oosterse/thaise massage
Bedrijf: Massagesalon Dolfijn
website: www.massagesalondolfijn.nl
E-mail: email: 79
Telefoon: 06-29498282
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
 
Geplaatst: 5 September 2009
 
 

Beleef Nieuw Zeeland

Zoek Masseur

 
 
 

Top Masseurs


Alle top masseurs
 

Geef ons door:

 
 

Top Leverancier


Alle top Leveranciers
 

Top Opleidingen


Alle top Opleidingen